تنها مهم عامل باید درباره بیاموزی اموزش گنج یابی استاد پوارو
تنها مهم عامل باید درباره بیاموزی اموزش گنج یابی استاد پوارو
بنابر روایت هرودوت، دیاکو یا دیااُکو بنیانگذار و نخستین شاه مادها بود. حکومت اسفراین درپایان سلطنت شاه عباس اول (۱۰۳۷ ه. سلطان سلیم که با مخالفت لشکریانش برای پیشروی در ایران مواجه شد، پس از حدود یک هفته به سمت آماسیا بازگشت، پس از این اتفاق شاه اسماعیل وارد تبریز شد. در زمان سلطان سنجر (۵۴۸ ه.ق) غزان پس از غارت جوین روانهٔ اسفراین گردیدند و آنجا را غارت کرده و ویران ساختند، مردمش را کشتند و در این کشتار نیز زیادهروی کردند. بنابر این گنج کاری بود و بازاری و بورسی داشت، بدلیل درآمد خوب، یهودیان زیادی در اینکار بودند. راهرو و دورسازی تالار که در بالا قرار دارد امکان تصور ساختن نوعی پیرایه به صورت منبت یا مولور(Moulure) را می دهد؛ دور از ذهن نیست که درون ساختمان به شیوه ای زیبا و ظریف گچ کاری شده بوده باشد. ارتفاع این روستا از سطح دریای آزاد به ۳۰۰۰ متر و بالا کوه ۳۷۵٢ متر میرسد. این صفحه آخرینبار در ۲۵ دسامبر ۲۰۲۴ ساعت ۲۳:۵۸ ویرایش شده است.
↑ حبیب برجیان، گویشهای تبروید در البرز مرکزی: همگرایی زبانی بین طبری و فارسی، ۴۲۹. ↑ "Pandjhir". Encyclopedia of Islam. ↑ ۵٫۰ ۵٫۱ جاذبههای گردشگری تهران بایگانیشده در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۳ توسط Wayback Machine، بازدید: ۴ ژوئن ۲۰۱۱. ↑ User، Super. «آدران قصران - تهران نامه». ↑ آقاجانی الیزه، هاشم (۱۳۹۲). ↑ ۱۰٫۰ ۱۰٫۱ ۱۰٫۲ «دلربایی طبیعت در روستای شهرستانک». در عرصهی ملی، مسی از اولین بازی خود در سال ۲۰۰۵ تا کنون عضو تیم ملی آرژانتین بوده است. مسی نتوانست در مرحلهٔ نیمه نهایی گلی به ثمر برساند. مجتمع فرهنگی سینمایی، مجهزترین مجتمع فرهنگی سینمایی در شمال کشور میباشد. سالن سینمایی با ۳۵۰ نفر گنجایش و سالن تابستانی روباز از دیگر سالنهای این مجتمع هستند. دیگر از نشانه های نشان دهنده دو اشکوبه بودن این آدران بقایای سنگ و کلوخ موجود در پای بناست که تا نقطه های دور در پیرامون پراکنده شده است ، و با آنکه در طی دوره ها و سده ها ، حوادث طبیعی سنگها و کلوخها را خرد و نرم و نابود کرده اند ، آنچه هم اکنون موجود است از اندازه ی ویرانه ی یک بنای یک اشکوبه زیادتر است. کفهای درون بنای آدران قصران که تا حدودی دست نخورده مانده است از قشر ستبری از ملاط (4 تا 5 سانتی متر) که بر روی پی یا سکویی سنگی قرار گرفته پوشیده شده است.
بنای این آدران به حکم گواه ها از جمله سن یابی که به روش کربن14 بر روی تکه چوبی که در گوشه ی باختری دیوار جنوبی دالان آتشگاه انجام گرفته سن آنرا 265 میلادی با تقریب 75سال (265±75میلادی) تعیین کرده اند که نتیجه همان دوره اردشیر یا آغاز ساسانیان می شود ، گواه دوم ، همانندی بنا و مصالح به کار رفته در بنا نشان از آتشگاه های پایان دوران اشکانیان و آغاز دوره ساسانیان دارد و سومین گواه اینکه در زمان ساسانیان دین زرتشت دین رسمی کشور شد و بر شمار آتشگاه ها در سراسر ایران افزوده شد. اصل بنا که بخش بزرگی از اشکوب نخست و همه ی اشکوب دوم آن از بین رفته است از سنگ لاشه و ملاط گچ به روش معمول در آغاز دوره ساسانیان با قالب دبه ساخته شده است. گویا این آدران را به دوره آبادی یک یا دو بنای فرعی سبک کناری نیز بوده است که در طی یازده سده که از ویرانی آن می گذرد ، در آن قله ی بلند به شوند باد و طوفان و رعد و تگرگ و برف و یخبندان سخت و تابش آفتاب گرم روز به کلی نابود و نشانه های آن زدوده شده است.
این آدران بر روی صخره ای بلند از سنگهای شیست بنیان یافته است. گنبدها بر روی دیوارها با پیش آمدگی به میزان 0.05 متر آغاز گردیده است. اکتشافات باستانشناسی در غارهای هوتو و کمربند، زیست انسانی در مازندران را به حدود ۹۵۰۰ سال پیش از میلاد میرساند، مازندران کنونی بخشی از سرزمین گستردهتری است که در متون تاریخی از آن با نام پتشخوارگر یاد کردهاند. اسدالله عمادی ادعای کوچ قوم تپور از پرثوه به مازندران را رد مینماید و میگوید پیش از آنکه اشکانیان به قدرت برسند تپورها در مازندران ساکن بودند و کراتر فرمانده یونانی از سرزمین آنها گذشت. فرادات فرمانده تپوریها و نمایندگان یونانیهای اجیر هم با اینها آمدند. با مطالعه این مجموعه شما از یک فرد مبتدی به یک کارشناس خبره در زمینه میراث فرهنگی و گنج یابی و حتی شناخت بار اصلی و جعلی می گردید. از آثار به جا مانده نمی توان دانست که این بنا را پیرایه های نیز بوده است یا نه؟ آفتاب به درون تالارها نمی تابیده است. درازای تالارها چهار متر و شصت سانتی متر و پهنای تالار باختری سه متر و پانزده سانتی متر و پهنای تالار خاوری دو متر و شصت سانتی متر است.
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت
این لینک
منبع
سایت
سایت منبع