ریدایرکت ۳۰۱ راهنمای کامل انتقال سایت بدون افت رتبه!

ریدایرکت 301 در وردپرس انتقال آدرس با ریدایرکت 301 در وردپرس همیار وردپرس

این کار علاوه بر حفظ تجربه کاربری، از دست رفتن ترافیک و رتبه سئو را نیز کاهش می‌دهد. HTTP Code 301 یکی از ابزارهای قدرتمند برای مدیریت تغییرات URL و انتقال اعتبار سئو است. با استفاده صحیح از این کد، می‌توانید رتبه سایت خود را حفظ کرده و تجربه کاربری مناسبی ارائه دهید. مطمئن شوید که ریدایرکت‌های 301 به درستی پیاده‌سازی و تست شده‌اند تا از هرگونه افت در عملکرد سایت جلوگیری کنید. تا این قسمت از مقاله، ممکن است به این نتیجه رسیده باشید که نیاز است برخی از صفحات سایت خود را ریدایرکت دائمی کنید. شما برای انجام این کار نیاز به دانش تخصصی ندارید و از طریق یک فایل htaccess یا از طریق صفحات سایت، می‌توانید این نوع ریدایرکت را انجام دهید.

روشی که می خواهیم در این جا معرفی کنیم، کمی پر ریسک است، اما می تواند یک راه حل خوب برای ریدایرکت باشد. در صورتی که شما موفق به استفاده از سرور برای ریدایرکت نشدید، در این صورت می توانید از افزونه های وردپرس که وجود دارند، استفاده کنید. نکته ای که در مورد این روش وجود دارد، این است که این روش بهینه نیست و پلاگین ها کند هستند و شما باید به کد شخص ثالث تکیه کنید. پیش از ریدایرکت کردن این را در نظر داشته باشید که اگر تعداد صفحاتی که ریدایرکت می کنید زیاد باشد، در این صورت سرعت سایتتان کاهش پیدا می کند. اگر از وردپرس استفاده می کنید، از افزونه مختلفی برای انجام ریدایرکت می توانید استفاده کنید. با توجه به این دستور، می‌توانید به راحتی و بدون دغدغه، دامنه خود را به دامنه جدید منتقل کنید و از همان میزبانی، همان محتوا و همان رتبه‌بندی لذت ببرید.

انجام این کار باعث می شود گوگل به درستی پروتکل جدید را ایندکس کند و اینکه کاربران به صفحات مناسب هدایت شوند. و در آخر امیدواریم که این راهنمای مبتدی و ساده برای ریدایرکت کردن در WordPress به شما در تنظیم مسیرهای جدید و هدایت مجدد کاربران سایت کمک کنه. اگه دلتون میخواد میتونین این ترفندها رو امتحان کنین و هرکدوم که بیشتر به دلتون نشست رو برای خودتون انتخاب کنین. اصلاً کار سختی نیست، کد موقعیتی رو انتخاب کنین، URL قدیمی رو جایی که میخواین کاربر رو به سمتش هدایت کنین وارد کنین و روی ذخیره کلیک کنین. میتونین لینک رو به یه پست، صفحه، رسانه یا هر مکانی که دلتون میخواد هدایت کنین.

علاوه بر کاربران، تمام ربات‌ها مانند ربات گوگل نیز می‌توانند از این نوع ریدایرکت استفاده کنند. ادغام محتوای تکراری یکی از دلایل عمده استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ است. در بسیاری از وب‌سایت‌ها ممکن است نسخه‌های مختلفی از یک محتوا وجود داشته باشد که با URLهای متفاوتی قابل دسترسی هستند. این تکرار محتوا می‌تواند به مشکلاتی مانند افت رتبه‌بندی SEO و کاهش اعتبار صفحه منجر شود. انتقال به دامنه جدید یکی از دلایل کلیدی برای استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ است. زمانی که وب‌سایت شما تصمیم به تغییر دامنه می‌گیرد مانند انتقال از example-old.com به example-new.com، باید مطمئن شوید که تمام ترافیک و اعتبار SEO سایت به دامنه جدید منتقل می‌شود.

در ادامه، مواردی را که باید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید، با جزئیات بیشتری بررسی می‌کنیم. ریدایرکت ۳۰۱ یکی از روش‌های هدایت کاربران و موتورهای جستجو از یک صفحه وب‌سایت به یک صفحه دیگر است. هنگامی که شما از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده می‌کنید، به موتورهای جستجو اعلام می‌کنید که صفحه‌ای که قبلاً در دسترس بوده به‌صورت دائمی به آدرس جدیدی منتقل شده است. این نوع ریدایرکت به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا آدرس جدید را به‌عنوان صفحه معتبر شناسایی کنند و اعتبار، لینک‌ها و ترافیک مربوط به آدرس قدیمی را به صفحه جدید انتقال دهند. وقتی شما ساختار URL یک صفحه یا سایت را تغییر می‌دهید، محتوای قدیمی دیگر در دسترس نیست. اگر کاربران و موتورهای جستجو به URL قدیمی دسترسی پیدا کنند، بدون ریدایرکت، با خطای 404 مواجه می‌شوند.

حالا اگه چشمتون به لینک های خراب افتاد باید ریدایرکت رو انجام بدین. یه کد موقعیتی که شما اغلب موقع سفارش یه محصول یا خرید آنلاین باهاش مواجه میشین. حال زمان آن رسیده است که به طور کامل‌تری در خصوص مثال‌هایی که در ابتدای مقاله آوردیم بپردازیم. در اینجا mizfa.ir یک دامنه قدیم است و mizfa.com یک دامنه جدید است. تا اینجا به میزان اهمیت ریدایرکت 301 پی بردیم اما اشتباهات رایجی وجود دارد که ممکن است مرتکب شوید. بنابراین برای اینکه دچار چنین خطاهایی نشوید، بد نیست با آن‌ها آشنا شوید.

در این نوع از ریدایرکت به صورت موقتی صفحه از دسترس کاربر و گوگل خارج میشود. حتی اگر می‌خواهید آن لینک‌ها را به صفحه‌ای دیگر ریدایرکت کنید، حتماً اول آن‌ها را درست کنید. این‌طوری از به وجود آمدن مشکلی با نام زنجیرۀ ریدایرکت‌ها (Redirect Chain) هم جلوگیری خواهید کرد. خیلی‌ها به‌جای اینکه فکر چاره‌ای اساسی باشند و برای درست کردن لینک‌های خراب اقدامات جدی انجام دهند، آن‌ها را به صفحه‌های دیگر ریدایرکت می‌کنند. کاری که مثل از سر وا کردن مسئولیت‌ها می‌ماند و نمی‌توانیم آن را روشی عقلانی در نظر بگیریم.

زمانی که شما آدرس سایت یا صفحه خودتان را تغییر می دهید، در اصل نباید تغییری برای کاربران ایجاد شود و کاربران باید به راحتی بتوانند آن صفحه را پیدا کنند. برای آن که بتوانید در صورت تغییر آدرس هم شرایط کاربران تغییر پیدا نکند و به راحتی به صفحات مورد نظرشان دست پیدا کنند، نیاز است که از ریدایرکت استفاده کنید. ریدایرکت ۳۰۱ چیست؟ این سوالی است که ممکن است برای بسیاری از شما ایجاد شده باشد. این ریدایرکت، که یکی از انواع ریدایرکت‌ها است، انتقال دائم صفحات یا وب‌سایت‌ها را انجام می‌دهد. این نوع ریدایرکت، یکی از مهارت‌های اساسی و بسیار مهم در یادگیری و موفقیت سئو است.

به عبارت دیگر برخی ها هر آنچه که صفحات 404 دارند را به صفحه اصلی سایت انتقال می‌دهند. اگر می‌خواهید گوگل برای سایت شما ارزش قائل شود بهتر است کمی زمان صرف کرده و آدرس‌های حذف شده را به نزدیک‌ترین و مشابه‌ترین صفحه در سایت ریدایرکت کنید. حتی اگر گوگل را نیز در نظر نگیرید، لحظه ای به تجربه کاربری سایت خود و احساسی که کاربر با منتقل شدن به صفحه ای کاملا بی ارتباط با درخواستش خواهد داشت؛  فکر کنید. ریدایرکت 301 به‌عنوان رایج‌ترین روش هدایت صفحات وب شناخته می‌شود که وقتی بخواهید یک صفحه از وب‌سایت خود را برای همیشه به آدرس دیگری انتقال دهید، باید از این روش ریدایرکت دائمی استفاده کنید. با این کار تمام ترافیک و اعتبار url قدیمی به url جدید انتقال خواهد یافت.

برای اینکه کاربران خود را از دست ندهید، حتما از انتقال آدرس با ریدایرکت 301 در وردپرس استفاده کنید. اما ما معمولا در وردپرس به کمک افزونه می‌توانیم این‌کار را عملی کنیم. یکی از افزونه‌هایی که به راحتی این‌کار را انجام می‌دهد، افزونه Yoast SEO است. با کمک بخش بازگشتی‌ها در این افزونه که البته متعلق به نسخه پرمیوم است می‌توانید هر آدرسی را که می‌خواهید ریدایرکت کنید. فرض کنید مدت‌ها برای مطالب خود از یک آدرس مشخص استفاده می‌کردیم، حال به هر دلیلی باید آن را تغییر دهیم. مسلما با تغییر آن به مشکل می‌خوریم زیرا آدرس قبلی در گوگل ثبت شده و حال با تغییر آن، کاربران مجدد روی آدرس قبلی رفته و به طور حتم با خطای 404 (صفحه مورد نظر یافت نشد) مواجه می‌شوند.

همچنین، تغییر پروتکل سایت از HTTP به HTTPS دیگر تأثیری در رتبه سایت نخواهد داشت. ایجاد کردن زنجیره ای از ریدایرکت ها به تجربه کاربری سایت شما آسیب می زند و سبب می شود که رتبه سایت شما افت کند. تلاش بیش از حد برای انتقال همه صفحات قدیمی به صفحه اصلی، ممکن است برای سایت شما مضر باشد. این کار به جای اینکه به بهبود زیرساخت و سئو سایت کمک کند، ممکن است آسیبی به آن وارد کند. معمولا یکی از سوال های اعصاب خردی که در ابتدای تغییر فصل ها می شنویم، این است که ساعت قدیم یا جدید؟! ما زمان را یک ساعت جلو یا عقب می کشیم و در اصل تغییری در زمان های کاری ما رخ نمی دهد.

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید، افزونه‌های زیادی وجود دارند که کار ریدایرکت را برای شما انجام می‌دهند. یکی از افزونه‌هایی که سایت رسمی وردپرس حدودا 9 ماه قبل آن را به روز رسانی کرده است افزونه Simple 301 Redirect است در این لینک می‌توانید مشاهده کنید. از طرفی با ریدایرکت کردن یک آدرس به گوگل می‌فهمانید که آدرس قبلی را از ایندکس خود حذف کرده و آدرس جدید را جایگزین آدرس قدیمی کند. در واقع ریدایرکت 301 در وردپرس یک تغییر آدرس ثابت و قطعی است اما در 302 این‌چنین نیست. یعنی کاملا موقتی است و باید حواستان باشد که اشتباهی به جای یکدیگر به کار نبرید تا باعث به وجود آمدن مشکلات و ضرر رساندن به رتبه سایت نشود. اگر موضوع صفحه جدید، کاملا با صفحه قبلی مرتبط نباشد، اعتبار و ارزش صفحه قبلی به صفحه جدید منتقل نمی شود.

کلی پلاگین وجود دارند که می‌توانید برای ریدایرکت کردن صفحات سایت خود سراغ آن‌ها بروید؛ ما در ادامه، چگونگی استفاده از Redirection را آموزش خواهیم داد. پیشنهاد می‌کنیم مقالۀ “htaccess چیست و چه کاربردهایی دارد؟” را بخوانید تا بفهمید این فایل چه کاربردهایی دارد؛ به‌هرحال، رایج‌ترین روش برای اعمال ردایرکت ۳۰۱، ویرایش همین فایل است. ریدایرکت انواع مختلفی دارد و در این مقاله می‌خواهیم ببینیم ریدایرکت ۳۰۱ چیست، چه مزایایی دارد، چگونه اجرا می‌شود، حذف و تغییر آن به‌ چه صورتی انجام می‌گیرد و…. در قیمت “نشانی قدیمی” آدرس قدیمی را وارد کنید (صفحه ای که می خواهید آن را منتقل کنید) و در قسمت “آدرس“، آدرس صفحه ای را که می خواهید نشانی قدیمی را به آن منتقل کنید را وارد کنید. اگر سیستم مدیریت محتوای سایت شما وردپرس است، حتما با یوست (Yoast) افزونه سئو وردپرس آشنا هستید. گاهی اوقات، به دلایل مختلف لازم است URL یک صفحه در سایت خود را تغییر دهید.

ساختار URL مناسب و منطقی می‌تواند کمک کند تا کاربران به راحتی به اطلاعات مورد نظر دسترسی پیدا و به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا محتوای سایت را بهتر درک کنند. بدون ریدایرکت ۳۰۱، هر کاربر یا موتور جستجویی که به آدرس قدیمی مراجعه کند با خطای ۴۰۴ مواجه می‌شود که این امر منجر به از دست رفتن ترافیک و آسیب به رتبه‌بندی سایت در نتایج جستجو می‌شود. همچنین برخی از موتورهای جستجو ارزش سئوی صفحه قدیمی را به صفحه جدید منتقل نمی کنند. تصور کنید کاربری از طریق موتور جستجو یا لینکی در سایت دیگر به صفحه‌ای از سایت شما مراجعه کند که دیگر وجود ندارد یا جابه‌جا شده است. اگر ریدایرکت انجام نشده باشد، کاربر با پیغام خطای ۴۰۴ (صفحه پیدا نشد) مواجه خواهد شد، که این می‌تواند باعث از دست رفتن اعتماد کاربر شود.

ریدایرکت ۳۰۷ مناسب برای مواقعی است که انتقال موقت نیاز به حفظ نوع درخواست مانند تغییرات موقت در ساختار سایت دارد. در قسمت preferences تیک گزینه Show Hidden Files را فعال کنید و گزینه save را انتخاب نمایید همانطور که می‌بینید فایل htaccess. کلیک راست کنید و گزینه Edit را انتخاب نمایید تا وارد ویرایشگر فایل شوید. عقل حکم می‌کند که بعد از تغییر URLها، سایت‌مپ را هم به‌روزرسانی کنید تا مطمئن شوید کرالرهای موتورهای جست‌وجو، به آخرین و جدیدترین اطلاعات راجع‌به ساختار وب‌سایت دسترسی دارند. بنابراین، وقتی نسخۀ جدیدی از دامنه را در اختیار دارید، از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید تا مطمئن شوید گوگل اعتبار دامنۀ قبلی را برای دامنۀ جدید لحاظ می‌کند.

منظور از ریدایرکت این است که شما آدرس و اعتبار یک صفحه را به صفحه دیگر و بدون از دست دادن سئو منتقل می کنید. به طور کلی؛ ریدایرکت 301 در وردپرس یکی از مهم ترین روش های تغییر مسیر در وردپرس است که نشان می دهد که آدرس یک صفحه به صورت دائم به یک آدرس دیگر منتقل شده است. به شکل ساده تر؛ زمانی که شما آدرس یک صفحه را حذف می کنید و آدرس آن صفحه را به یک مکان جدید ریدایرکت می دهید، وقتی که کاربر روی آدرس قدیمی شما کلیک می کند، به صورت خودکار به آدرس جدید منتقل می شود. علاوه بر این ها، تغییر مسیر 301 به گوگل اطلاع می دهد که صفحه برای همیشه تغییر پیدا کرده است و گوگل باید با آدرس جدید مانند همانند آدرس قبلی رفتار کند. به عنوان مثال، اگر یک محصول یا سرویس را از وب‌سایت خود حذف کرده‌اید، می‌توانید صفحه آن محصول را به صفحه دسته‌بندی محصولات مشابه یا محتوای جایگزین هدایت کنید.

علاوه بر این شما باید یک پروتکلی داشته باشید که بتوانید ریدایرکت ها را بررسی کنید و از عملکرد درست آن ها اطمینان داشته باشید. در این جا قرار است اشتباهاتی که اکثریت در زمان ریدایرکت 301 مرتکب می شوند، توضیح دهیم. دانستن این نکات به شما کمک می کند که بدون اشتباه، ریدایرکت 301 را انجام دهید و سایتتان را بهینه کنید. در بخش Redirects شما می توانید تمامی ریدایرکت های 301 فعال خودتان را مشاهده کنید و مواردی جدیدتری که قصد دارید را اضافه کنید. دقت کنید که برای ایجاد یک ریدایرکت 301 جدید، در قسمت اضافه کردن ریدایرکت جدید، یک URL قدیمی و یک URL جدید را وارد کنید. پس از آن که راه اندازی را انجام دادید، به منوی گزینه های افزونه هدایت می شوید.

همانطور که بالاتر نیز گفته شد ریدایرکت ۳۰۱ به معنای انتقال دائمی یک URL به آدرس جدید است و به حفظ رتبه‌بندی SEO و بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند. ریدایرکت ۳۰۱ به حفظ موقعیت وب‌سایت در نتایج موتورهای جستجو کمک می‌کند. زمانی که صفحه‌ای تغییر می‌کند یا حذف می‌شود، موتورهای جستجو ممکن است موقعیت آن را در نتایج جستجو از دست بدهند. در این مواقع شما با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ می‌توانید ترافیک به URL قدیمی را به یک صفحه جدید مرتبط مانند example.com/blog/new-post هدایت کنید. این کار به حفظ ترافیک و لینک‌های ورودی کمک می‌کند و از کاهش قابل توجه ترافیک وب‌سایت جلوگیری می‌کند. حال شما با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ می‌توانید هر دو URL را به یک صفحه اصلی مانند example.com/digital-marketing-strategies هدایت کنید.

ریدایرکت ۳۰۱ یکی از ابزارهای اساسی در مدیریت و بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها است که نقش مهمی در انتقال دائمی URLها ایفا می‌کند. با این حال، این نوع ریدایرکت اعتبار SEO را به صفحه جدید منتقل نمی‌کند و مناسب برای انتقال‌های موقت است که در آن نیازی به حفظ رتبه‌بندی SEO نیست. در مرحله بعد، قسمت «settings» گزینه‌ی «PHP» را به عنوان روش تغییر مسیر انتخاب کنید، این ساده ترین روش برای ایجاد redirect است و نیازی به پیکربندی از سمت سرور ندارد. در این مقاله redirect 301 را بررسی خواهیم کرد زیرا این نوع ریدایرکت مهمترین روش تغییر مسیر یک URL برای وبسایت وردپرسی شما است. روش های مختلفی برای ریدایرکت 301 وجود دارد که در این مطلب آنها را به شما آموزش دادیم.

این ابزار ساده و قدرتمند به بهبود تجربه کاربری و حفظ اعتبار SEO کمک می‌کند. موتورهای جستجو به تغییرات در URL بسیار حساس هستند و ریدایرکت ۳۰۱ به آن‌ها اطلاع می‌دهد که صفحه به‌طور دائمی به مکان جدیدی منتقل شده است. این فرآیند به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا اعتبار و رتبه‌بندی صفحه قدیمی را بدون اینکه دچار افت در رتبه‌بندی SEO شود به صفحه جدید منتقل کنند. ممکن است گاهی برای شما هم پیش بیاید که در سایت خود مجبور شوید یک صفحه را حذف کنید یا آن را با صفحه دیگری ادغام کنید. در چنین حالتی دوست دارید کاربران به صفحه هدف مورد نظر شما منتقل شوند و همچنین خطای ۴۰۴ هم نمایش داده نشود. استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ یکی از روشهای مناسبی است که هم می تواند شما را برای ادغام راحت تر صفحات سایت خودتان یاری کند و هم احتمال از دست دادن ترافیک صفحات قدیمی و ایجاد خطای ۴۰۴ را از بین می برد.

– اگر وب سایت خود را به یک دامنه جدید انتقال داده اید و می خواهید کاربران شما با کلیک بر روی دامنه قدیمی، وارد دامنه جدید شوند، باید از ریدارکت ۳۰۱ استفاده کنید. گاهی اوقات وب‌مسترها به‌جای اصلاح مستقیم ساختار URLها، برای هر تغییر کوچک از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده می‌کنند. این کار می‌تواند باعث ایجاد یک شبکه پیچیده از ریدایرکت‌ها شود که مدیریت آن دشوار است. یکی دیگر از اشتباهات رایج در ریدایرکت ۳۰۱، فراموش کردن به‌روزرسانی لینک‌های داخلی است. پس از انجام ریدایرکت ۳۰۱ برای یک صفحه، باید تمامی لینک‌های داخلی که به آدرس قدیمی اشاره می‌کنند را به‌روزرسانی کنید. همیشه تلاش کنید که ریدایرکت‌ها را به صفحاتی هدایت کنید که از نظر محتوا با صفحه اصلی مرتبط باشند.

ابندا نوع تغییر مسیر خود را مشخص کنید که در اینجا “۳۰۱ کاملا انتقال یافت” باید باشد. همه این آدرس ها در واقع به یک صفحه اشاره دارند اما گوگل آن ها را به عنوان URL های جداگانه ای در نظر می گیرد که محتوای یکسانی نیز دارند. در سئو سایت Redirect 301 همان نقش بنر را بازی می کند که بازدیدکننده را به صفحه جدید منتقل می کند. این افزونه ساده یه کادر متا رو در صفحه ویرایش پست شما اضافه میکنه که با استفاده از اون میتونین آدرس مکان جدیدی که میخواین مخاطبان رو بهش هدایت کنین، وارد کنین. بهضی اوقات ممکنه بخواین محتوای یه پست یا صفحه رو نگهدارین اما اون رو به یه پست یا صفحه دیگه منتقل کنین.

حال می‌خواهیم ببینیم استفاده از ریدایرکت 301 در سایت دقیقا چه سودی به حال سایت ما دارد و در واقع به چه دردی می‌خورد. اما افزونه‌های دیگری نیز وجود دارند که بصورت اختصاصی این‌کار را انجام می‌دهند. مثلا از افزونه SEO Redirection نیز برای این منظور می‌توان استفاده کرد. کلیه حقوق این سایت متعلق به آژانس دیجیتال مارکتینگ وب آنجل (کاوشگران آداک) می باشد.

چرا که در این صورت چندین ریدایرکت تو در تو اتفاق افتاده و سرعت آن صفحه کند می شود. یکی از راه های از بین بردن صفحات 404 در  گوگل، ریدایرکت آنها به صفحات مرتبط دیگر است. اگر موافق باشید، در بخش پایانی، چند نکتۀ مهم را گوشزد کنیم که باید هنگام پیاده‌سازی این نوع ریدایرکت، آن‌ها را مد نظر داشته باشید. در ادامه، چند گزینه را می‌بینید که تیک زدن یا نزدن آن‌ها، کاملاً اختیاری و بسته به ترجیحات شما است. متن‌باز بودن و برخورداری از پلاگین‌های فراوان، یکی از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت بسیار زیاد وردپرس است.

اما تاثیر استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ چیست؟ با استفاده از ۳۰۱، ربات گوگل از آدرس قدیمی به آدرس جدید منتقل می‌شود و رنک این صفحه در نتایج جستجو تغییر می‌کند. برای مثال وقتی دو آدرس از یک سایت را در مرورگر خود وارد می‌کنید، به آدرس جدید منتقل خواهید شد. برای تنظیم ریدایرکت ۳۰۱، باید قوانین مناسب را در فایل web.config اضافه کنید. این قوانین به مرورگرها و موتورهای جستجو اطلاع می‌دهند که URL قدیمی به یک آدرس جدید منتقل شده است. در این بخش به بررسی تأثیرات مختلف ریدایرکت ۳۰۱ بر SEO پرداخته و چگونگی حفظ اعتبار لینک‌ها، جلوگیری از کاهش رتبه‌بندی و بهبود تجربه کاربری را توضیح خواهم داد. جلوگیری از محتوای تکراری نیز یکی دیگر از دلایل مهم استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ است.

نوین وردپرس از سال 1393 در پی کسب یک رضایت همگانی ایجاد شده است... اگر دوست دارید در زمینه آموزش ، افزونه ، قالب وردپرس و ووکامرس ، آموزش سئو و… مقالات آموزشی خود را در نوین وردپرس منتشر کنید میتوانید به عنوان نویسنده در نوین وردپرس فعالیت کنید. پس از خرید و دانلود افزونه، باید آن را در سایت خود نصب و فعال کنید. ورود دو مرحله ای برای حساب کاربری شما فعال شده است.یک کد تایید برای شما ارسال شد.لطفا کد را وارد نمایید. ریدایرکت‌های زنجیره‌ای یعنی یک صفحه چندین بار به صفحات دیگر ریدایرکت می‌شود.

به این ترتیب، ریدایرکت ۳۰۱ نه تنها به حفظ اعتبار سایت و بهبود تجربه کاربری کمک می‌کند بلکه مدیریت تغییرات در ساختار وب‌سایت را به شکلی مؤثر و بدون آسیب به ترافیک و رتبه‌بندی سایت امکان‌پذیر می‌سازد. گاهی اوقات ممکن است بخواهید برخی صفحات وب‌سایت را حذف کنید یا دیگر نیازی به نمایش آن‌ها نداشته باشید. حذف صفحات قدیمی یا غیرضروری بدون ریدایرکت، باعث ایجاد خطای ۴۰۴ برای کاربران و موتورهای جستجو می‌شود که به تجربه کاربری و سئو سایت آسیب می‌زند. به‌جای حذف مستقیم صفحات، می‌توانید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید و کاربران را به محتوای مرتبط دیگر یا صفحات جایگزین هدایت کنید. پیاده‌سازی ریدایرکت ۳۰۱ با استفاده از فایل .htaccess به شما این امکان را می‌دهد که تغییرات در ساختار وب‌سایت خود را به‌طور مؤثر مدیریت کنید و از افت رتبه‌بندی و مشکلات دیگر جلوگیری کنید.

اگر محتوای دقیقی وجود ندارد، بهتر است یک صفحه مرتبط با همان موضوع یا دسته‌بندی را پیدا کنید یا صفحه سفارشی ایجاد کنید که توضیح دهد صفحه مورد نظر دیگر وجود ندارد و محتوای مرتبط ارائه دهد. ریدایرکت 301 در مقایسه با دیگر کدهای ریدایرکت مانند 302 (ریدایرکت موقتی) یا 307 تفاوت کلیدی دارد. در 302، انتقال موقتی است و موتورهای جستجو همچنان URL قدیمی را حفظ می‌کنند. اما در 301، تمام اعتبار صفحه به URL جدید منتقل می‌شود و موتورهای جستجو URL قدیمی را از ایندکس حذف می‌کنند. به عنوان مثال اگر شما تمایل داشته باشید آدرس mizfa.com/SEO/ که با حروف بزرگ هست رو به آدرس mizfa.com/seo/ انتقال دهید کد زیر پیشنهاد می‌شود. البته همون طور که قبلا گفتیم زمانی این کدها به درستی کار میکنند که تداخلی با پیکربندی هاست و سایت شما نداشته باشند.

برای مثال اگر سه صفحه با عناوین و محتوای مشابه دارید، بهتر است یکی از آن‌ها را به‌عنوان صفحه اصلی انتخاب کرده و دو صفحه دیگر را به این آدرس جدید هدایت کنید. این کار باعث می‌شود موتورهای جستجو تنها یک نسخه از محتوا را ایندکس کرده و تمامی لینک‌ها و ترافیک صفحات قدیمی به صفحه جدید منتقل شوند. یکی دیگر از موقعیت‌های مهم برای استفاده از ریدایرکت ۳۰۱، تغییر دامنه است. اگر تصمیم گرفته‌اید دامنه وب‌سایت خود را به دلایلی مانند تغییر برند یا ارتقای دامنه به دامنه‌ای با پسوند بهتر تغییر دهید، باید تمامی صفحات قدیمی دامنه قبلی را به آدرس‌های جدید ریدایرکت کنید. این کار تضمین می‌کند که تمامی بک لینک‌ها و ترافیک قبلی همچنان به دامنه جدید منتقل می‌شوند و شما اعتبار سئو و ترافیک خود را از دست نمی‌دهید.

با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ می‌توانید تمامی درخواست‌های ورودی به example-old.com را به example-new.com هدایت کنید. ریدایرکت ۳۰۱ یک استاندارد مهم در پروتکل HTTP است که برای اولین بار در نسخه ۱٫۰ این پروتکل که در سال ۱۹۹۶ منتشر شد، معرفی شد. این نوع ریدایرکت به منظور مدیریت تغییرات دائمی در URL یا آدرس‌های وب‌سایت‌ها و حفظ اعتبار صفحات وب ایجاد شد. اگر می‌خواهید چندین URL را به یک مکان جدید هدایت کنید کافی است روی دکمه «Add Redirect» در قسمت Source URLs کلیک کنید. ساده ترین راه برای مدیریت و ایجاد ریدایرکت های 301 از طریق افزونه All in One SEO (AIOSEO) وردپرس است. این بهترین افزونه سئو برای وردپرس است که هم اکنون دارای بیش از 2 میلیون نصب می باشد که می توانید به کمک آن رتبه و سئوی سایت خود را بهبود ببخشید.

بهتر است آن‌ها را به صفحه مرتبط یا محتوای جدید هدایت کنید تا هم کاربران و هم موتورهای جستجو به‌درستی هدایت شوند. در این حالت، باید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید تا ترافیک و اعتبار سئو آدرس قدیمی به آدرس جدید منتقل شود و از بروز مشکلات مرتبط با خطای ۴۰۴ جلوگیری شود. هنگامی که مرورگر یا موتور جستجو درخواست یک صفحه وب می‌کند و سرور کد 301 را برمی‌گرداند، مرورگر به صورت خودکار کاربر را به URL جدید منتقل می‌کند. این ریدایرکت دائمی به این معنی است که موتورهای جستجو نیز این تغییر را به عنوان یک انتقال همیشگی می‌پذیرند و از این پس URL جدید را در نتایج جستجو نمایش می‌دهند. انتقال آدرس با ریدایرکت 301 در وردپرس در واقع باعث می‌شود تا با کلیک روی همان لینک قدیمی، تمامی کاربران به آدرس جدید منتقل شوند.

جان مولر، در این زمینه توضیح می‌دهد که ریدایرکت کردن تعداد زیادی از صفحات قدیمی به صفحه اصلی، باعث از بین رفتن اطلاعات مفیدی که در صفحات قبلی وجود داشته، می‌شود. این مشکلات در نهایت ممکن است برای سایت شما مشکلاتی ایجاد کند و گوگل نیز این روند را به عنوان یک سیگنال منفی در نظر می‌گیرد. در واقع، گوگل تمامی اطلاعات مثبتی که از صفحات قدیمی شما به دست می‌آورد، به دلیل استفاده اشتباه از ریدایرکت، از دست می‌دهد. بهتر است قبل از انجام ریدایرکت دائمی، از عواقب احتمالی و تأثیر آن بر سئو سایت مطمئن شوید، سپس ریدایرکت را انجام دهید. شما می‌توانید سوالات خود در زمینه ریدایرکت دائمی را از ما بپرسید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

سپاسگزاریم که تا آخر این مقاله همراه ما بودید؛ اگر احیاناً سؤالی در رابطه با این موضوع دارید، در قسمت کامنت‌ها آن را با ما در میان بگذارید. سعی کردیم جوانب مختلف این موضوع را زیر ذره‌بین ببریم و چگوگی اجرای آن را یادتان بدهیم. در آخر هم راجع‌به نکاتی صحبت کردیم که با رعایت آن‌ها، مطمئن می‌شوید همه‌چیز در مسیر درست پیش می‌رود. سایت‌هایی بوده‌اند که چنین اشتباهی را مرتکب شده‌اند و افول رتبه‌ها در نتایج جست‌وجو را با چشمان گریان تماشا کرده‌اند. حالا تنظیمات اولیه به پایان می‌رسد و می‌توانید از منوی سمت راست داشبورد، روی گزینۀ Redirection بروید که زیر ابزارها دیده می‌شود.

علاوه بر این، در ریدایرکت 301، قدرت سئو صفحه مبدا، به صورت کامل به صفحه مقصد منتقل می شود. از منوی کناری داشبورد وردپرس فارسی، به قسمت افزونه‌ها بروید و روی افزودن افزونه تازه کلیک کنید. در طرف دیگر ماجرا، ریدایرکت ۳۰۲ که بالاتر راجع‌به آن صحبت کردیم و گفتیم نشان‌دهندۀ انتقال موقتی است، احتمال بروز چنین مشکلی را بیشتر می‌کند. یک نوع ریدایرکت دیگر داریم که با عنوان ۳۰۲ شناخته می‌شود؛ بیایید فرق آن را با ریدایرکت ۳۰۱ زیر ذره‌بین ببریم. ممکن است نیاز باشد یکی از صفحات مهم خود را که در گوگل ایندکس شده است را به طور کامل از حذف کنید. خطای ۴۰۴ یکی از عواملی است که بر روی بهینه سازی سایت تاثیر منفی دارد.

این نوع از ریدایرکت در سطح مرورگر اتفاق می افتد و در رتبه سایت تاثیر منفی دارد. به عنوان مثال ممکن است صفحه ای از سایتتان بازدید زیادی نداشته یا زامبی پیج شده باشد. در این صورت شما می توانید با حذف آن صفحه سئو سایتتان را بهبود بخشید. با این کار به مرور زمان صفحه مورد نظرتان از لیست نتایج و تاریخچه گوگل حذف خواهد شد. فرق اصلی در این است که با ریدایرکت ۳۰۱، تمام اعتبار صفحۀ مبدا هم به صفحۀ مقصد منتقل خواهد شد.


https://seohacker.academy/product/seo-course-gray-hat-mastering/