سیر سیاه با سلام 2023-05-10

سیر سیاه یا بلک گارلیک چیست؟ طرز تهیه سیر سیاه در منزل

بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. جالب است بدانید که در مطالعه ای که دانشمندان انجام دادند به این نتیجه رسیدند که فعالیت آنتی اکسیدانی سیر سیاه پس از تبدیل چند برابر می شود. در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است.

این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.

در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر می‌گذارد. به‌علاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترل‌نشده جلوگیری می‌کند. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای ترکیبات تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و همچنین خواص ضدسرطانی بیشتری است.

مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود.

اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. در میان فرآورده‌های سیر خام، سیر سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است. این ماده‌ی غذایی برای نخستین بار در کشور کره و برای مصارف دارویی به وجود آمد. جدا از مصارف آشپزی و دارویی، این ماده برای تولید نوشابه‌های انرژی‌زا و شکلات هم کاربرد دارد.

افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر باعث دفاع عالی در برابر استرس اکسیداتیو و بیماری های مزمن می شود. این شامل شرایطی مانند بیماری قلبی و بیماری های خود ایمنی می شود. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است.

میدانید که تقلب در سیر سیاه زیاد است و راه تشخیص سختی هم دارد بنابر این به سیر سیاه در عطاری ها شک کنید و به همه آن ها اطمینان نکنید. دقت داشته باشید سیرهایی که مزه تلخی بیشتری میدهند، از نظر خواص دارویی بسیار قوی تر هستند و از آن ها میتوان حتی برای درمان بیماری ها استفاده کرد. باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران و آنهایی که می خواهند مقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد یا کمبود خواب مبارزه میکند . سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است. کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.

½ فنجان سوخاری خام علاوه بر منبع خوبی از کلسیم، منگنز و سلنیوم، منبع فوق العاده ای از ویتامین C و ویتامین B6 است. با توجه به پژوهش‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل‌شده به دست می‌آید. برای تهیه‌ی سیر سیاه، سیر خام را کم‌وبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می‌کنند.

در یک مطالعه‌ روی موش‌هایی که رژیم غذایی سرشار از چربی و قند داشتند، مشخص شد که عصاره سیر سیاه می‌تواند کلسترول و التهاب را کاهش دهد و به تنظیم اشتها کمک کند. سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزه‌ی شیرین دارد و سیاه‌رنگ است. در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را می‌دهد. با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینت‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است. همچنین سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی است.

تحقیق علمی و مستندی مبنی بر تقویت رشد مو یا درمان ریزش مو توسط سیر سیاه وجود ندارد. اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. نحوه استفاده از سیر برای تقویت مو به صورت استفاده روی پیاز موها و از طریق ترکیب با روغن یا شامپو است. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته می‌شود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا می‌کند. سیر سیاه به جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند و این می تواند باعث بهبود وضعیت حافظه در افراد شود.

این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. سیر سیاه یک فرآورده‌ی غذایی است که از سیر خام به دست می‌آید و همانگونه که از نامش پیداست، سیاه‌رنگ است و طعم ملایم‌تری هم دارد. این ماده‌ی غذایی فواید زیادی برای بدن دارد و کارشناسان بر این باورند خواص سیر سیاه بسیار بیشتر از سیر معمولی است و منجر به بهبود سلامت قلب و مغز می‌شود و احتمال ابتلا به بیماری‌های گوناگون را کاهش می‌دهد. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند.

تاثیرمثبت این ماده غذای بر انواع سرطان ها از جمله سرطان های ریه، معده، روده ی بزرگ و پستان به اثبات رسیده است. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. هر چه دما بیشتر باشد فرآیند تخمیر سیر سیاه سریعتر اتفاق می افتد. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود.

خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است. در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. سیر سیاه از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها محافظت می‌کند. چون بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این ماده غذایی می‌تواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غش‌کردن و مرگ شود.

پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد.

دستور العمل خاصی برای مصرف سیر سیاه لازم نیست ولی بهتر است قبل از صبحانه سیر سیاه را میل کنید و برای اینکه از خواص سیر سیاه بهرمند شوید بهرت است مرتب آن را مصرف کنید. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.

در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقه‌ای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم. خوشحالم که با نوشتن مطالب به‌روز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماری‌ها و سبک زندگی سالم کمک می‌کنم. البته، می توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر می‌خواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید.

سیر سیاه دارای خواص ضد میکروبی است که می‌تواند به مبارزه با باکتری‌ها و قارچ‌ها کمک کند. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسش‌های پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما می‌تواند طعم خاصی را به تمام طعم‌هایی که تا به حال امتحان کرده‌اید و می‌شناسید، اضافه کند. این ماده سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی است که در کنار لذت بردن از طعم آن در غذاهای مختلف، می‌توانید از خواصی که برای سلامت انسان به همراه دارد نیز استفاده کنید. رایج ترین روش مصرف سیر سیاه در کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی این است که 1 الی 3 بوته از آن را به صورت ناشتا میل کنید.

اگر انزال زودرس را تجربه می‌کنید، بهتر است برای مشاوره و بهبود با یک متخصص مشورت کنید. متخصصین می‌توانند در مورد درمان‌های موثر، که ممکن است شامل تکنیک‌های رفتاری، داروها، یا مشاوره باشد، به خوبی راهنمایی‌تان کنند. با خرید اینترنتی سیر سیاه هم به راحتی و در مدت رمان کوتاهی بسته را درب منزل تحویل خواهید گرفت و هم رایگان و بدون پرداخت هزینه سفارش سیر سیاه را ثبت خواهید کرد.

پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. با توجه به پژوهش‌ها، مصرف سیر سیاه کاهش کلسترول و التهاب بدن و تنظیم اشتها را به دنبال دارد.

البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد . علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف‌کننده را به خود جلب کرده‌است. اخیراً برخی از محصولات فرآوری شده سیر سیاه مانند ملاس سیر سیاه، پوره، خمیر، عصاره و قرص‌های مکمل در ویتنام و بازار جهانی معرفی شده‌اند. سیر سیاه هم مثل بسیاری از ترکیبات طبیعی دیگر دارای خواص بسیاری است که می‌تواند مزایای ویژه خود را ایجاد کند؛ اما این را نیز باید در نظر داشت که در برخی موارد، سیر تازه در اولویت قرار خواهد گرفت.

می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد. شاید شما هم تبلیغات بعضی از برند ها را در مورد سیر سیاه و زود انزالی شنیده باشید و شاید در این زمینه کمی اغراق شده است. سیر سیاه موثر است ولی معجزه یا یک درمان خیلی مفید برای این مشکل نیست. شاید به نظرتان خوردن سیر سفید بهتر از سیرسیاه باشد اما باید بدانید که اگر می خواهید دهانتان بوی بد نگیرد از طرفی از خواص سیر بهره بگیرید آن هم در چندین برابر، بهتر است سیرسیاه را امتحان کنید.

سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست.

سیر سیاه دکتر بیز

این موضوع کاملا علمی و مستند است و می توانید مقاله علمی مربوط به آن را مطالعه کنید. هر سیر سیاه کامل حاوی حدودا ۱۰ حبه کوچک است که به راحتی از ساقه اصلی جدا می‌شوند. برای مصرف سیر سیاه به این شکل، صرفا باید پوسته کاغذی دور هر حبه را جدا و سپس آن را به هر شکلی که ترجیح می‌دهید، میل کنید. ناگفته نماند که در صورت تمایل می‌توانید این پوسته‌ها را هم نگه دارید و از آن‌ها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،.

نه اینکه تبدیل به یک داروی شیمیایی با الفاظ پیچیده‌ی دارویی شده باشه. حالا درسته الفاظی در این مقاله ذکر شده، آنتی اکسیدان و کلسیم و… ولی هر ماده‌ی غذایی ممکنه این الفاظ رو شامل بشه، اما از دایره‌ی طب سنتی، خارج نمیشه. سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. به همین دلیل، توصیه می‌شود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موش‌ها کردند.

همانطور که گفته شد سیر سیاه طی یک فرایند چند هفته ای که بر روی سیر سفید انجام می شود بدست می آید و این فرایند باعث می شود خواص و فواید سیر چند برابر بشود.در ادامه به برخی از خواص سیر سیاه اشاره ای می کنیم. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود.

اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

سیر سیاه ممکن است به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند و این امر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. اگر برایتان سوال باشد که سیر سیاه چیست باید به شما بگوییم که سیر سیاه، سیر خام تازه‌ای (Allium sativum L) است که فرآیند تخمیر را طی کرده است. در این فرآیند چند هفته‌ای که به واکنش میلارد معروف است، حبه‌های سیر به رنگ سیاه مشخصی تغییر می‌کنند و به این ترتیب سیر نرم‌تر، چسبناک‌تر و شیرین‌تر می‌شود. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف‌ترین و برجسته‌ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده‌است. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود.

برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد.

پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیم‌های موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند.

اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند. همین حالا سیر سیاه فله و انواع محصولات گیاهی را از فروشگاه سلام عطار خریداری کنید. همچنین تاثیر سیرسیاه برای سرماخوردگی و تقویت بدن مانند تاثیر گل گاوزبان است.برای خرید گل گاوزبان عمده در تهران از سلام عطار خرید کنید. در بسیاری از عطاری هم سیر سیاه وجود دارد اما  همه این هه صورت اصولی آماده نشده اند.

سیر سیاه، یک نوع سیر فرآوری شده است که با قرار دادن سیر خام در معرض دمای بالا و رطوبت بالا به مدت چند هفته تهیه می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر سیاه رنگ تیره و طعمی متفاوت از سیر خام داشته باشد. در حالی که ممکن است سیر سیاه ظاهر عجیبی داشته باشد، خواص درمانی و تغذیه‌ای آن بسیار چشمگیر است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

مطالعات گزارش کرده‌اند که عصاره سیر سیاه چندین عملکرد از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابتی، ضد التهابی و اثرات ضد سرطانی دارد. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. همانطور که می‌دانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد.

سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. این امر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد.

گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود (منبع). محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند.

برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی می باشند که بدن را در برابر آسیب های اکسیداتیو محافظت کرده و این باعث می شود که دچار بیماری های مختلف نشویم.

در کل، مصرف سیر سیاه عوارض جانبی جدی ندارد اما خوب است پاسخ به این سوال که سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد را هم بدانید. واقعیت این است که برخی افراد ممکن است به سیر حساسیت داشته باشند و در صورت مصرف آن دچار واکنش‌های آلرژیک شوند. تحقیقات حیوانی نشان داده است که عصاره سیاه سیر می‌تواند به کاهش نشانگرهای آسیب کبد در موش‌های مبتلا به آسیب کبدی یا بیماری کبد چرب کمک کند. سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه کاربرد زیادی دارد. در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت طرز تهیه سیر سیاه را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید.

یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد.

کاهش اشتها یکی از راهکارهای موثر و اصلی به منظور کاهش وزن و لاغری در افراد دارای اضافه وزن و چاق به شمار می آید. این اتفاق به واسطه مصرف سیر سیاه رخ داده میزان پرخوری در افراد مصرف کننده به شدت کاهش خواهد یافت. تاثیر سیر سیاه بر لاغری به واسطه کاهش اشتها از طریق ارسال پیام‌های سیری به مرکز کنترل اشتها در هیپوتالاموس افزایش ترشح هورمون آدرنالین تاثیر آن بر میزان افزایش متابولیسم بدن اتفاق خواهد افتاد. برای اثرگذاری بهتر و بیشتر سیر سیاه در خصوص لاغری بهتر است به صورت ناشتا روزانه یک حبه سیر را قبل از خوردن صبحانه میل کنید البته همراه با صبحانه هم می توانید سیرسیاه را مصرف کنید. خوردن سیرسیاه در اوایل صبح موجب می شود که چربی های مضر در رگ ها، کاهش پیدا کند و سطح چربی کبد و سایر نقاط بدن پایین می آید. سیر سیاه به دلیل اینکه بیشتر از سیر سفید خاصیت دارد و هم به دلیل بو نگرفتن دهان و نفس بعد از خوردن آن و همچنین طعم شیرین آن امروزه در رژیم های غذایی و نسخه های طب سنتی مورد توجه خاصی قرار گرفته است.

سیر سیاه برای بهبود کبد چرب مفید بوده و میتواند باعث کاهش چربی در بدن شود. مصرف چند حبه از سیرسیاه در طول روز برای درمان کبد چرب عالی است. در اثر فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه به واسطه مجموعه ای از واکنش های غیر آنزیمی مثل واکنش میلارد، اکسیداسیون فنل ها و کارامل شدن سیر به رنگ سیاه در می آید. در اثر این فرآیند ها میزان آنتی اکسیدانهای سیر افزایش یافته و ترکیبات ناپایدار سیر خام مثل آلین و آلیناز به آنتی اکسیدانهای قوی مثل اَلیل سیستین یا همان SAC تبدیل می شوند. بنابراین افرادی که به طور عادی فشار خون پایینی دارند باید سیر سیاه را همراه با خوراکی هایی که فشار خون را بالا می برند مصرف کنند؛ مثلا خوراکی های شور مصرف کنند یا سیر سیاه را با یک یا دو لیوان آب میل کنند.

این امر می‌تواند به بدن شما در مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها کمک کند. در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم می‌کند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می‌کند، ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که نقش‌های مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد. سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد (منبع) و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است. به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲).

در یک مطالعه‌ی دیگر هم دید شده آنتی‌اکسیدان‌های سیر سیاه به محافظت از بدن در برابر عوارض ناشی از قند خون بالا کمک می‌کنند. فرایند خاص تشکیل شدن سیر سیاه، باعث شده تا آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد و قدرت دفاعی بدن را قوی تر میکند.همچنین سیرسیاه خاصیت ضد سرطانی دارد. اگرچه ممکن است سیر سیاه را پدیده جدیدی بدانید، اما باید بدانید که تهیه و استفاده از سیر سیاه قرن‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما پیش از آنکه در ایالات متحده رایج شود، در آسیا به خوبی شناخته شده بود.

دارای ترکیب بیشتری به نام S-Allylcysteine (SAC) نسبت به سیر معمولی است. خوب است بدانید که SAC به بدن در جذب آلیسین _دارای اثرات ضد ویروسی، باکتری، انگلی و قارچی _کمک می‌کند. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت.

برای اطلاعات بیشتر در مورد جینسینگ، به مقاله خواص جینسینگ مراجعه کنید. خواصی که برای سیر سیاه در ادامه ذکر می شود طبق تحقیقات علمی و مستند است و برای مطالعه علمی منابع هر مطلب ذکر شده است که به زبان انگلیسی هستند. یک منبع علمی مناسب که تحقیقات را جمع بندی کرده این مقاله علمی است. در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، تقریبا ۳۴ گرم آب، ۱۴ گرم پروتئین و ۵۳ گرم کربوهیدرات (شامل ۲۰ گرم فیبر و ۲۷ گرم شکر و ۶ گرم سایر کربوهیدرات ها) وجود دارد.

در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. کسانی که این عصاره را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده می‌کردند، آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری داشتند و از نظر سلامت قلب در وضعیت بهتری بودند. در یک مطالعه حیوانی دیگر، محققان به موش‌ها رژیم غذایی پرچرب دادند.

سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد. چندین مطالعه گزارش کرده اند که اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. واکنش‌هایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود.